top of page

5 Beste Speelgoed Voor Katten

Bijgewerkt op: 19 sep. 2021


Katten hebben van alle dieren het meest een eigen persoonlijkheid. Sommige zijn lui, grappig, lief, vriendelijk of eigenaardig. Ze houden van spelen en als ze geen zin meer in je hebben, geven ze je haal met hun kleine nageltjes. Maar toch blijven we van ze houden, en dat is maar goed ook. Wat we ook vaak willen, is om ze eens lekker te verwennen en daar

gaat dit artikel over. In dit artikel zullen we bespreken wat de 5 beste cadeaus voor katten zijn die je echt wilt hebben.





Dit speelgoed lijkt net een echte vis en spartelt als een echte vis. Daarom is het een perfekte cadeau voor elke kat. Dit speelgoed is geschikt voor elke huiskat. Deze vis bevat een heerlijk kattenkruid mix die onweerstaanbaar is voor elke kat! Uploadbaar met USB kabel.







Wij hebben dit interactieve speeltje voornamelijk ontwikkeld met het idee dat katten goed in beweging moeten blijven. De laatste jaren zijn de cijfers met overgewicht bij katten ontzettend toegenomen. Dit komt voornamelijk omdat ze te weinig buiten zijn of zich vervelen binnen door bijvoorbeeld te weinig speeltjes.







Leuke speeltoren voor katten en kittens.

Heb je een kat met ontzettend veel energie, of wil je gewoon je kat op een leuke manier vermaken? Dan is dit interactieve kattenspeeltje perfect voor je kat. Het is een interactieve speeltje waarmee je kat zich uren kan vermaken.








3 in 1 knuffelbed

Dit knuffelbed is een echt avontuur voor de kat, Het maakt geluidjes (er zit kleine plastic laagje in). het materiaal is zeer sterk en kan door krabben niet beschadigd worden.













Vis knuffel speeltje gevoeld met catnip.

Dit speelgoed lijkt net een echte vis, Daarom is het een perfekte cadeau voor elke kat. Dit speelgoed is geschikt voor elke kat en poes. Deze vis bevat een heerlijk kattenkruid mix die onweerstaanbaar is voor katten!













41 weergaven0 opmerkingen

Comments


Commenting has been turned off.

Meer artikelen

bottom of page